Nearly Immeasurably Green (2010) / FWieP.nl

Spring naar hoofdtekst

Het verhaal

"Nearly Immeasurably Green" cd-cover

Het laatste demo-album van Post & Pelzer. Een verzameling van bijna alle songs die nog niet waren opgenomen, en/of tijdens de "Bound to Be"-sessies zijn ontstaan.

Voor "Nearly Immeasurably Green" geldt nog meer dan voor de voorgaande demo-albums, dat nét goed niet goed genoeg is. Alles moet kloppen: de tekst, de akkoorden, de kleur, de sfeer. De songs op dit demo-album tonen veel meer mens dan muzikant, meer durf, meer power. Met de grote helden als voorbeeld was het een eer om een echte rooftop-song op te nemen.

Dit album kent een ware primeur: René Wassen als gastmuzikant op bluesgitaar. Het was een hele ervaring om iemand zo intiem te laten delen in de eigen muziek. Verder moest en zou een song niet langer de verplichte radiolengte van 3-minuten bereiken - nee. Een song is af als 'ie af is, en zo niet dan niet. Dat weerhield ons er trouwens niet van ook langere songs op deze schijf te vereeuwigen.

Pas toen al meer dan de helft van de geplande songs waren opgenomen, werd besloten om dit ons laatste demo-album te laten zijn. Deze beslissing gaf ons een extra stimulans om álles te geven, en ons meer dan volledig in te zetten.

Terug naar boven

Lyrics & luisteren

Terug naar boven

Delen

Met onderstaande koppelingen kunt u deze pagina delen via sociale media of e-mail.

Downloaden

Downloaden
(ZIP-bestand, ± 74 MiB)