Noëts Genog (2020) / FWieP.nl

Spring naar hoofdtekst

Het verhaal

"Noëts Genog" cd-cover

"Noëts genog" betekent nooit genoeg, maar dan in mijn moedertaal, het Waubachs dialect. Deze cd beslaat opnieuw een aantal jaren van mijn muzikale ontwikkeling (2017-2020), net zoals haar voorganger dat ook deed. Ze bevat een collectie van nummers die ontstonden na opnames met vrienden of spontane projecten. Sommige nummers hielpen met het verwoorden en verwerken van ervaringen of levenslessen.

Ook nu zijn er qua schrijven, zingen en musiceren een aantal samenwerkingen. Track 2 is een instrumental van Stano Karcol. Track 3 werd geschreven en gezongen door René Dehue. Track 4 werd gemixt door Maurice Ollers. De tekst van track 5 is deel van een kinderverhaal uit de pen van Ramona Post-Dignum. Voor de gitaren op track 6 tekent Falco van Dinteren, een muzikant die ik leerde kennen tijdens mijn revalidatie als slechtziende in 2016. De drums op die track werden verzorgd door Koen van Rijen.

De laatste track is een samenwerking met Bianca Zweiphennig. Zij vroeg me in 2017 om samen muziek te schrijven voor een tekst van haar hand. Na deze opname hebben we ook een koor­arrangement gemaakt en dat met Koor Voyage Landgraaf uitgevoerd. Het nummer heeft voor mij een bijzondere betekenis – het geeft hoop voor de mens en de wereld.

Terug naar boven

Lyrics & luisteren

Terug naar boven

Delen

Met onderstaande koppelingen kunt u deze pagina delen via sociale media of e-mail.

Downloaden

Downloaden
(ZIP-bestand, ± 42 MiB)